coral sanfeliu



En aquesta ocasió parlem de com millorar la nostre salut mental i física, i millorar-la amb consells i pautes científiques. Ens ho explicarà la Coral Sanfeliu, que ja coneixem del juny del 2019 quan ens va parlar de la influència de l'entorn i de l'estil de vida en la salut cerebral.

La Coral dirigeix el Grup de Neurodegeneració i Envelliment de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB) del CSIC i és membre del CIBER d'Epidemiologia i Salut Pública. Els seus estudis se centran en la pèrdua cognitiva associada a l'envelliment i als estils de vida neuroprotectors. Juntament amb el membre del seu equip José Luís Trejo de l'Instituto Cajal de Madrid ha publicat el llibre "Cerebro y Ejercicio."

Aquesta xerrada es titula "Caminem per conservar la memòria" i la Coral ens explicarà com l’activitat física, des de caminar a nivell moderat fins a l’esport competitiu, sempre sense arribar a extrems d’esgotament, ens ajuda a treure el màxim partit del nostre cervell a totes les edats, a mantenir la salut cerebral i a conservar la memoria en l’envelliment.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

pilar sorribas

clara ponsatí

ada ferrer i carbonell